Vloerverwarming

vloerverwarming morliterm

Vloerverwarming is een van onze stokpaardjes!, hiermee haal je de zomer in huis!

Vloerverwarming - meer dan warme voeten!

Aan vloerverwarming zult u ongetwijfeld meer plezier beleven dan alleen warme voeten. Als je vloerverwarming vergelijkt met andere warmtebronnen zijn er onmiskenbare voordelen op te noemen.

Kostenbesparing

Een onmiddellijk waarneembaar voordeel van vloerverwarming is dat u minder hoog kunt stoken in vergelijking met radiator-verwarming en dat u toch een aangename gevoelstemperatuur doorheen uw huis krijgt. Dit komt door de gelijkmatige warmteverdeling die vloerverwarming u biedt. Hierdoor kunt u uiteraard besparen op uw stookkosten, wat ten goede komt aan het milieu én uw portomonnee.

Betere warmteverdeling

Zoals reeds aangehaald geeft vloerverwarming omwille van z'n gelijkmatige warmteverdeling een aangenamer gevoel. De warmte straalt omhoog, waardoor de ruimte gelijkmatig verwarmd wordt. De stralingswarmte van vloerverwarming veroorzaakt nagenoeg geen luchtbeweging. Hierdoor verminderen dwarrelende stof en ziektekiemen. Zeker een pluspunt voor mensen met allergische of astmatische verschijnselen.

Warmtebron

Elke warmtebron is bruikbaar: warmtepompen, stookolie, gas, zonnepanelen,... Bel ons gerust op om meer te vernemen over de voordelen van vloerverwarming, wij geven u graag deskundig advies.

Vloerverwarming Vloerverwarming

Vloerverwarming